okładka zastępcza

Mikrobiologia żywności

Drewniak, Emil

Rok wydania: cop. 1992.

Mikrobiologia, Biologia sanitarna, Żywność mikrobiologia mikrobiologia, Podręczniki dla szkół zawodowych, Podręczniki dla szkół średnich

dostępne:

1 z 1

Autor
Drewniak, Emil
Tytuł
Mikrobiologia żywności
ISBN
83-02-07135-8
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Rok wydania
cop. 1992.
Numer wydania
Wyd. 10
Objętość
161, [1] s. :
Rozmiary
21 cm.
UKD
579:663/664+637](075.3)
Hasła przedmiotowe
Mikrobiologia
Biologia sanitarna
Żywność mikrobiologia mikrobiologia
Podręczniki dla szkół zawodowych
Podręczniki dla szkół średnich
020
%a 8302071358
080
%a 579:663/664+637](075.3)
100
%a Drewniak, Emil
245
%a Mikrobiologia żywności /
250
%a Wyd. 10
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c cop. 1992.
300
%a 161, [1] s. : %c 21 cm.
650
%a Mikrobiologia
650
%a Biologia sanitarna
650
%a Żywność %x mikrobiologia%x mikrobiologia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
655
%a Podręczniki dla szkół średnich
920
%a 83-02-07135-8

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 69871
Sygnatura: 57
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane